Viis Tartumaa volikogu valisid juhid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva raekoda.
Elva raekoda. Foto: Sille Annuk

Tartumaal selgusid teisipäeva õhtupoolikul Elva ja nelja valla uue volikogu uued juhid.

Elvas valiti 17-liikmelise volikogu esimeheks Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas kandideerinud Meelis Karro ja aseesimeheks Reformierakonna nimekirjast volikokku valitud Leelo Suidt, kes oli eelmise volikogu esimees.

Haaslava uue vallavolikogu esimesel istungil valiti salajasel hääletamisel üksmeelselt üheksaliikmelise volikogu esimeheks valimisliidus Koduvald Haaslava kandideerinud Taivo Kirm. Aseesimeheks sai sama valimisliidu liige Lauri Roosiorg.

Meeksi seitsmeliikmelise vallavolikogu esimehena jätkab ka varem seda tööd teinud Margus Narusing, kes kandideeris Keskerakonna nimekirjas. Volikogu aseesimeheks sai Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjast volikokku valitud Kairi Kell.

Võnnu üheksaliikmelise vallavolikogu esimeheks valiti valimisliidu Võnnu Kihelkonna Eest liige Urmas Paju ja aseesimeheks valimisliidu Oma Inimesed liige Kertu Rünkorg.

Ülenurme 17-liikmelise volikogu esimeheks valiti Reformierakonna nimekirjas kandideerinud Heiki Sarapuu ja aseesimeheks sama nimekirja liige Aime Keis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles