Tähtvere ja Vara vald valisid volikogu juhid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähtvere ja Vara uued vallavolikogud pidasid esimese istungi esmaspäeva õhtupoolikul, mõlemad volikogud valisid endale juhid.

Tähtvere vallavolikogu valis 11 poolthäälega esimeheks valimisliidus Ühiselt Tähtveres kandideerinud Urmas Tartese, kes oli ka eelmise volikogu juht. Volikogu aseesimeheks kinnitati üksmeelselt sama valimisliidu kandidaat Inga Väikene. Valmisliit Ühiselt Tähtveres sai 13-kohalises volikogus kaheksa kohta.

Vara vallavolikogu valis üksmeelselt esimeheks valimisliidus Koduvald kandideerinud Tarmo Leini ja aseesimeheks samast valimisliidust Raido Tamme. Viimane oli ka eelmise volikogu aseesimees.

Koduvallale kuulub 15-liikmelises volikogus üheksa kohta. Vara vallavolikogu eelmine esimees Kaisa Edenberg valiti volikokku ühena kolmest Reformierakonna nimekirjas kandideerinust.

Nii Tähtvere kui ka Vara vallavalitsus esitasid esimest korda kogunenud uuele volikogule oma tagasiastumise avalduse. Avaldus võeti teadmiseks ja mõlemal vallavalitsusel paluti tööd jätkata uue vallavalitsuse kinnitamiseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles