Tähtvere puhkepark saab uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere puhkepargi kauaaegne juht Jane Jakobson.
Tähtvere puhkepargi kauaaegne juht Jane Jakobson. Foto: Kristjan Teedema

Viis aastat Tähtvere puhkeparki juhtinud Jane Jakobson (pildil) siirdub järgmisest nädalast uuele tööle. Puhkepargi nõukogu loodab uue juhi ametisse määrata hiljemalt detsembri alguseks.

SA Tähtvere Puhkepargi nõukogu esimehe Toomas Kapi sõnul saabus neile kandideerimistähtajaks ehk 24. oktoobriks viisteist avaldust. Milline on kandidaatide tase, saab öelda peale vestlusvooru.

«Vestlusele kutsume kuni kümme kandidaati, kellest valitakse järgmisse vooru kolm-neli,» selgitas Kapp. Ta pakkus välja, et uus juht võiks olla selgunud järgmise nädala lõpuks ning asuks ametisse hiljemalt detsembri alguses.

Viis aastat puhkeparki juhtinud Jane Jakobson tunnistas, et tema jaoks oli senine ametikoht ammendunud. «See oli minu isiklik otsus. Teine ametiaeg hakkas täis saama ja leidsin uue väljakutse,» märkis Jakobson. Enne uuele ametikohale siirdumist lõpetas ta enda sõnul ära kõik tähtsamad tööd.

«Just sai valmis uus koduleht ja lõppes lumekahurite hange. Kõik olulisemad talve ettevalmistustööd on tehtud,» ütles Jakobson. Järgmisest nädalast alustab ta tööd ettevõtluse arendamise sihtasutuse turismiarenduskeskuses, kus ta aitab ette valmistada Euroopa Liidu järgmise finantsperioodi toetusprogramme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles