Põlva vallas sünnib Kesk- ja Reformierakonna ning Põlva Arengu võimuliit

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Pelisaar.
Georg Pelisaar. Foto: Peeter Langovits

Täna sõlmisid kokkuleppe koostööks ja koalitsioonilepingu sõlmimiseks Põlva vallavolikogusse valitud Eesti Keskerakonna, Eesti Reformierakonna ja valimisliidu Põlva Areng liikmed.

Keskerakonna poolt vallavanema kandidaadiks esitatud Georg Pelisaar ütles, et Keskerakond on Põlva linna juhtinud juba aastaid ning linna üheks Kagu-Eesti võimekamaks omavalitsuseks tüürinud. «Koostöö Põlva valla külade esindajate ja Reformierakonnaga lisab potentsiaali Põlval ka suurema piirkonnana oma võimekust tõsta.»

Reformierakonna poolt vallavolikogu esimeheks esitatud Kuldar Leisi sõnul annab loodav võimuliit Reformierakonnale võimalusele panustada oma põhiliste valimislubaduste täitmiseks. «Nendeks on Põlva suurvallas ettevõtluskeskkonna arendamine, ühistranspordi parem korraldus ning noorte vabaaja võimaluste avardamine.»

Valimisliidu Põlva Areng poolt vallavolikogu majanduskomisjoni esimeheks esitatud Leander Konks ütles, et loodavas võimuliidus annab meie valimisliit lisandväärtuse oma ettevõtlustausta ja vallaolusid hästi tundvate inimestega. «Loodava võimuliidu partnerite koostöö tahe on väga tugev, mis tagab suurvallale tasakaalustatud arengu.»

Aastail 2002–2006 oli Pelisaar Põlva linnavolikogu esimees ning alates aastast 2011 on ta olnud ametis Põlva linnapeana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles