Nädalalõpp tõi hulga plekimõlkimisi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Aleksandri hotelli parklas vigastas seni tabamata autojuht luksusautot Porsche Cayenne.
Tartus Aleksandri hotelli parklas vigastas seni tabamata autojuht luksusautot Porsche Cayenne. Foto: Politsei

Tartu politsei otsib viie avarii tunnistajaid, et teha kindlaks liiklusõnnetuse asjaolusid ning tabada süüdlasi.

18. oktoobril laekus politseile teade, et Tartus Ringtee tänaval Lõunakeskuse parklas sõideti otsa seal seisnud sõiduautole Toyota Yaris, millel sai kahjustada tagastange. Süüdlane lahkus sündmuskohalt, vahendas Lõuna prefektuur.

Päev hiljem, 19. oktoobril laekus politseile teade, et Tartus Muru tänaval sõideti öö jooksul otsa tumerohelist värvi sõiduautole Ford Fiesta, millel purunes tagumine vasak tuli. Seegi otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

20. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Ropka tänaval asuva maja ees on öö jooksul otsa sõidetud sõiduautole BMW, millel sai kahjustada vasak esitiib.

Samal päeval sai politsei veel ühe teate selle kohta, et Tartus Aleksandri tänaval asuva Hansa hotelli esises parklas on öö jooksul otsa sõidetud sõiduautole Porsche Cayenne, millel sai kahjustada esistange.

Samuti saabus sel päeval informatsioon, et Mõisavahe tänaval on maja ees seisnud sõiduautole Hyndai Sonata nädalavahetuse jooksul otsa sõidetud.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnda kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles