Keskerakond loodab Tartus sedeliga hääletajaile

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui arvestada üksnes antud e-hääli, kõiguks Keskerakond Tartus valimiskünnise serval ja jääks vaat et volikogust väljagi. Ülikooli tänaval Premieri pubis valimispidu pidavad erakondlased leidsid, et muretsemiseks pole põhjust, sest nende valijad on luust ja lihast inimesed, kes käivad ise valimiskasti juures.

«Ma arvan, et võidame,» pakkus võimalikku valimistulemust Tartus meerikandidaat Aivar Riisalu. «Moraalselt võidame kindlasti,» sekundeeris erakonna Tartu piirkonna aastatepikkune juhtfiguur Aadu Must. Ta lisas, et Keskerakonna kampaania on olnud korralik. Nii traditsioonilistes kanalistes kui sotsiaalmeedias.

«Läksime valimistele, et Tartu elus kaasa rääkida,» sõnas Must. Ta lisas, et erakond loob kindlasti konsultatsioonide toimkonna, kes hakkab läbi rääkima nii koalitsiooni moodustamise osas kui püüab panna paika kampaania käigus kogutud häid mõtteid, mida tasuks linna juhtides edasi arendada.

Oma sõnavõtus saatis Must kriitikanooli Tartu koolireformi pihta, nimetades seda keskhariduse amputeerimiseks. Samuti jätkus tal laidusõnu nende endiste erakonnakaaslaste aadressil, kes liitusid parteiga soovist teha üksnes kiiret karjääri. Seda saavutamata solvutakse ja lahkutakse, mis ei ole Musta arvates sugugi riigimehelik.

Linnapeakandidaat Aivar Riisalu meenutas oma sõnavõtus peetud debatte ja leidis, et Keskerakond ei ole mingil juhul kaotanud. «e-maailm meid nii palju ei toeta, küll aga elavad ja hingavad inimesed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles