Ihaste tee läheb kaheks nädalaks liiklusele lukku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitus Ihaste teel. Illustreeriv foto.
Ehitus Ihaste teel. Illustreeriv foto. Foto: Margus Ansu

Idaringtee liiklussõlme ehitus muudab ajavahemikus 21. oktoober kuni 3. november paljude Ihaste ja Veibri kandi inimeste igapäevast autosõitu.

Linna liikluskorraldusteenistuse teatel suletakse liiklus Ihaste teel Salutähe ja Ihaste põiktänava vahelisel lõigul. Läbi pääseb mõnede kohalike juurdepääsuteedeni. Ümbersõidud on korraldatud äsja uue asfaldi saanud Lammi tänava kaudu.

Linnaliini bussid nr 14 ja 26 sõidavad Ihastesse marsruudil Ihaste tee - Ihaste põik - Lammi - Pallase - Kiigemäe - Põhjatamme - Männimetsa tee - Hipodroomi jne. Bussid ei läbi Ihaste tee peatusi ja Männimetsa peatust.

Ajutine Ihaste tee peatus asub Ihaste teel, enne Ihaste põiktänavat ja Männimetsa peatus asub Hipodroomi tänaval, peale Männimetsa ristmikku.

Linnaliini bussid nr 15 sõidavad Ihastest kesklinna marsruudil Hipodroomi - Männimetsa - Põhjatamme - kiigemäe - Pallase - lammi - Ihaste põik - Ihaste tee jne. Bussid ei läbi Ihaste tee peatusi ning Männimetsa peatust.

Ajutine Männimetsa peatus asub Hipodroomi tänaval, enne Männimetsa ristmikku ning Ihaste tee peatus asub Ihaste teel, pärast Ihaste põigu ristmikku.

Lisaks Ihaste teele esineb liiklusmuudatusi veel mitmel pool linnas. 20. oktoobril kell 8 - 18 on suletud Jakobi tänaval kesklinnast väljuv sõidusuund Lai - Kroonuaia lõigul. Liiklus suunatakse ümbersõidule Kroonuaia tänava kaudu. Kroonuaia - Jakobi ristmikul on kehtestatud piirkiirus 30 km/h.

20. ja 21. oktoobril ajavahemikus kell 10 - 21 käib asfalteerimine Jalaka - Ringtee ja Tähe - Ringtee ristmikel. Ümbersõidud toimuvad Turu või Võru tänavate kaudu.

Väike Tähe tänaval uuendatakse veetorustikku ning liiklus on suletud 21. - 22. oktoobril. Kohalikule transpordile on avatud sissesõit Tähe tänava suunast. Linnaliini bussid nr 9 sõidavad kesklinnast marsruudile Riia - Võru - Lootuse - Tähe jne ning läbivad kõik peatused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles