Pierre’i kõrvale tuleb poe sugemetega sõsar

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Raekoja plats 14 esimese korruse akendel veel riidepoe logod, varsti riputab sinna endale meelepärased sildid kõrvalasuva kohviku Pierre omanik.
Praegu on Raekoja plats 14 esimese korruse akendel veel riidepoe logod, varsti riputab sinna endale meelepärased sildid kõrvalasuva kohviku Pierre omanik. Foto: Sille Annuk

Hiljuti riidekauplusest tühjaks jäänud ruumid Raekoja platsi ääres muutuvad paari kuu pärast poe ja kohviku vahepealseks toitlustuskohaks.


Ostu- ja söögikoha paaripanekut kavatseb Pierre’i šokolaadikohviku omanik Peeter Reier. Uus asutus tuleb raeplatsi äärde Pierre’i kõrvale ruumidesse, kus mõni aeg tagasi sulges uksed Motel Paradise’i riidepood.



Pinna omanik on linn ja eile kinnitas linnavalitsus enampakkumise tulemused, mille järgi saab uueks rentnikuks Reieri firma OÜ Porter.



Vaheldust keskusesse


Praegu Reier veel täpsematest plaanidest ja tähtaegadest rääkida ei soovinud, öeldes vaid, et plaanis on teha kohvik-pood ning asi loodetakse käima saada paari kuu jooksul.«See on hästi huvitav projekt,» lisas ta.



«Midagi mitmekesistamiseks võiks seal olla küll, Raekoja platsis on enamik toitlustusasutused, lisaks paar kontorit ja ajalehtede lugemise punkt,» sõnas linnavalitsuse ettevõtluse osakonna juhataja Malle Blumenau.



Riidekauplus oli söögikohtade vahel ehk erilisem kui kohvik-pood, kuid Blumenau sõnas, et rõivapoel on raske Raekoja platsil toime tulla.



Sealsamas kõrval tegutseva Truffe üks omanikest Joel Ostrat ütles samuti, et igal pool maailmas on linnasüdamed just kohvikute päralt.



Terrass suuremaks


Esialgu on Reieril plaan küsida linnalt luba, et laiendada uute ruumide ette Pierre’i suveterrassi.



«See on väga hea koht, sest jääb Raekoja platsi päikeselisele poolele, kuhu inimesed eelistavad tulla,» sõnas Pierre’i kohviku perenaine Jane Võsso. 



Ostrat ütles, et suvel ilusa ilmaga jätkub külastajaid vähemalt Raekoja platsi välikohvikutele piisavalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles