Lugeja kiri: skeptikust innukaks kaasalööjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pole saladus, et meil räägitakse ehk liigagi palju masust ja tööpuudusest – muidugi on need mõlemad olemas –, kuid leidub ka midagi head. Olen eakas ja mul tekkis suhtlemisvajadust rohkem, kui kodus seda rahuldada sain.


Juhuslikult pakuti mulle võimalust osa võtta Tartu puuetega inimeste koja tegevusest.



Algul olin skeptik: mis seal ikka nii huvitavat on! Siiski võtsin ette ja läksin sealse tegevusega tutvuma.



Kõigepealt sai käidud Toila sanatooriumis soodsalt ja mugavalt. Tõeliselt hea talvine puhkus! Meie rühmaga oli kaasas ka meeldiv ning abivalmis rühmajuht.



Järgmisena nimetan tervisepäeva: vererõhu, veresuhkru ja kolesterooli näitude mõõtmine. Et osavõtjad olid korralikult registreeritud, ei tekkinud järjekorda.



Kuna nendele protseduuridele peab tulema söömata-joomata, pakuti pärast teed, kohvi ja võileibu. Tänu linnavalitsuse tervishoiuosakonnale, kellega puuetega inimeste kojal on asjalik koostöö!



Puuetega inimeste koja segakoori ja noorteansambli kontsert oli mõnus ja samuti on hästi korraldatud igapäevane internetikasutus ja lehe­lugemine. Olemas on käsitöö, kangakudumise ja võimlemise ring, klubi Hõbehelk.



Kui inimesel on soovi tegutseda, siis puuetega inimeste koda pakub palju võimalusi – ole vaid ise ergas ja löö kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles