Kliinikumi preemia otsib kandidaate

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikum.
Tartu Ülikooli Kliinikum. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu Ülikooli Kliinikum ja Tartu Kultuurkapital on kuulutanud välja konkursi preemiale, millega tunnustatakse arste, kes on andnud panuse Eesti tervishoiu ja ühiskonnaelu arengusse ning kaasa aidanud tervishoiu maine tõstmisele ning eesti inimese tervise parandamisele.


Kandidaatide esitamise õigus on kõikidel Eesti tervishoiuasutustel, Tartu Ülikooli arstiteaduskonnal, erialaseltsidel, Eesti Arstide Liidul ja  Eesti Haiglate Liidul. Iga institutsioon saab üles seada ühe kandidaadi.



Preemiakandidaatide andmed palutakse kliinikumi avalikussuhete juhi Kristi Taela sõnul saata koos kirjaliku elulookirjelduse ja lühikese põhjendusega 30. aprilliks aadressil L. Puusepa 1a, Tartu 50406, SA Tartu Ülikooli Kliinikumi või e-posti aadressil kristi.tael@kliinikum.ee



Kliinikumi preemia annab laureaadile üle Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur 19. mail kliinikumi konverentsil Dorpatis.



Kliinikumi preemiat antakse välja juba kaheteistkümnendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles