Piltuudis: prügi ajas kannatusekarika üle ääre

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See prügi metsa alla toomist keelav plakat torkab Ihastest Kabina poole sõites Veibri bussipeatuse juures juba kaugelt silma.
See prügi metsa alla toomist keelav plakat torkab Ihastest Kabina poole sõites Veibri bussipeatuse juures juba kaugelt silma. Foto: Sille Annuk

See prügi metsa alla toomist keelav plakat torkab Ihastest Kabina poole sõites Veibri bussipeatuse juures juba kaugelt silma. Kes on sildi ülesseadja, pole teada. Aga puust ja punaseks tehtud pöördumise tooni järgi on kõigil kirjaoskajatel selge, et kellelgi hakkas kannatusekarikas üle serva ajama.


«Ilmselt Veibri küla mõnel inimesel sai villand,» arvas Kabinas elav Kristel Visk. «Seal valitseb metsa all kaos – mida kõike inimesed sinna ei tassi! Nii käib see juba aastaid.» Veibri bussipeatuse juures olevast sildist tihti mööda sõitev Kristel Visk lisas, et prügikotte loobitakse igal aastal ka Kabina tee äärde.



Kahjuks on aga nii, et hoolega tehtud plakat prügi metsa alla tassivatele kahejalgsetele ei mõju. Ainult paari meetri kaugusele sellest on keegi kurivaim üsna hiljuti kraavi kükitanud uue lasu rämpsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles