SELLi mängudele oodatakse enim ülikoole Leedust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SELLi mängude koduleht.
SELLi mängude koduleht. Foto: www.sellstudentgames.com

21.-23. maini toimuvatele Tartu üliõpilasmängudele on registreerunud enim delegatsioone Leedust, kust osaleb 12 ülikooli.

Eesti kõrgkoole tuleb võistlema 11. Kokku on kirja pandud 1698 sportlast 61 ülikoolist ja 14 riigist, vahendas mängude pressiesindaja.

Lõplik osalejaskond selgub pärast sportlaste nimelist registreerimist, mis lõpeb 21. aprillil.

Mängude asutajad ning liikmesriigid Eesti, Läti, Leedu ja Soome on ka seekord tavapäraselt kõige aktiivsemad, kuid osaleda soovib ka mitmeid ülikoole Venemaalt, Saksamaalt, Ukrainast ja mujalt. Kõige kaugem delegatsioon tuleb mängudele Hiinast. Suurima delegatsiooni – üle 200 üliõpilassportlase – paneb välja Tartu Ülikool.

SELLi mängudel jagatakse medalid 11 spordialal: kergejõustikus, lauatennises, korvpallis, males, saalihokis, judos, mini-jalgpallis, ujumises, võrkpallis, maadluses ja jõutõstmises. Lisaks toimuvad üliõpilasspordi teemaline näitus ja muud üritused koos meelelahutusprogrammiga.

Võistlused peetakse Tartu Ülikooli spordihoones, Eesti Maaülikooli spordihoones, A. Le Coqi spordihoones, Tartu Ülikooli staadionil, Annelinna kunstmuruväljakul, Aura veekeskuses, Tähtvere tennisekeskuses ning haridus- ja teadusministeeriumi saalis. XXVI SELLi mängud avatakse Tartu laululaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles