Ehituse ja sisustuse teemad täidavad Tartu messikeskuse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt ühelt varasemalt Tartu ehitusmessilt.
Pilt ühelt varasemalt Tartu ehitusmessilt. Foto: Sille Annuk

Homsest laupäevani peetakse Tartu näituste messikeskuses traditsioonilist ehitusmessi, kuhu sel korral on kaasatud ka sisustusvaldkonna väljapanekud.

ASi Tartu Näitused teatel astub arvult 19. messil «Ehitus ja Sisustus» üles ligemale 100 ettevõtet. Esinduslike väljapanekute seas leiab nüüdisaegseid köögilahendusi, põnevat käsitööna valminud mööblit ja nutikaid kodulahendusi. Nende kõrval saab näha erinevaid disainielemente ja viimistlusvahendeid.

Suure disainialaga on väljas Tartu Kõrgem Kunstikool ning Made In Hyperborea, mis toodab mööblit käsitööna Põhjamaisest materjalist.

Messil on kavas mitu esmaesitlust. Teiste seas näiteks intelligentse ventilaatoriga kohtventilatsiooniseadme inVENTer 12 maailma esmaesitlus ning Icynene vahtisolatsiooni Eesti esmaesitlus. Lisaks näeb palju uudistooteid.

Üha enam populaarsust kogunud seminariprogramm on tänavu saavutamas konverentsi mõõtmeid. Loenguid on võimalik kuulata kõigil kolmel messipäeval ürituse avamisest kuni sulgemiseni. Seminaride ajakavaga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles