Tudengid mässasid munadega ja riietasid kubujussi

Katre Tatrik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengite sügispäevadel võtsid üliõpilased Pirogovi pargis üksteiselt mõõtu kartmatu tudengi viievõistluses.
Tudengite sügispäevadel võtsid üliõpilased Pirogovi pargis üksteiselt mõõtu kartmatu tudengi viievõistluses. Foto: Kristjan Teedema

Eile tudengite sügispäevadel võtsid üliõpilased Pirogovi pargis üksteiselt mõõtu kartmatu tudengi viievõistluses.

Maaülikooli korraldatud võistlusel tuli neil oma osavust näidata kasutades eelkõige põllumajandussaadusi ja loodusressursse.

Esimesel alal tuli tudengitel (pildil) joosta ümber torbiku, hoides neljal lusikal nelja keedetud kanamuna, ja seejärel munad kiiresti nahka pista.

Järgmisel alal pidid võistlejad käsi kasutamata edasi andma porgandit. Kolmandal alal tuli kaalule asetada pimesi kilo teravilja, neljas ala nägi aga ette suudlevate tudengite purskkaevust vee tassimist ilma anumata.

Viimasel alal tuli neljaliikmelistel võistkondadel panna riidesse kubujuss. See tähendas seda, et kolmel võistkonnaliikmel tuli seljast võtta võimalikult palju riideid, et need neljandale liikmele selga pressida.

Juba täna kell 16 korraldavad maaülikooli tudengid Küüni tänaval Barclay de Tolly monumendi juures autotõmbamisvõistluse.

Veel saab sügispäevade raames täna õhtul kell 18 vaadata Tartu Üliõpilasmaja dokumentaalfilmi «Okupeeri oma müür» ja kell 19 Tartu Uues Teatris tudengiteatrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles