Trepi klubi alustas hoogsalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trepi interjööri ilmestavad kuldsed taimed ja vasksed lambikuplid.
Trepi interjööri ilmestavad kuldsed taimed ja vasksed lambikuplid. Foto: Lauri Kulpsoo

Märtsi alguses uksed sulgenud Crepi liharestorani asemel avati eelmisel reedel söögi- ja joogikoht Trepp.


Prantsuspärase Crepi kohviku peal asuva Trepi esimesed päevad möödusid hoogsalt: eile pidi omanik ja juhataja Priit Palk ravima kipsis kätt, mis sai viga klubi sissekäigu juurest valge mehekuju pihta pannud pätte taga ajades.



«Noored poisid käisid ja laamendasid, neid taga ajades kukkusin käe peale,» ütles Palk ja lisas, et kuju saadi õnneks tagasi, küll katkisena. Peamiselt oodatakse sini-valge-kuldse sisekujundusega ja suurte Alar Tuule maalidega kaunistatud Treppi siiski rahulikku ja mõnusat seltskonda.



«Inimesi on olnud isegi üllatavalt palju, eriti arvestades, et meil pole veel valgusreklaamigi üleval,» sõnas Trepi kokk Herki Sorge.



«Baar ei tahaks öelda, kõrts ka kole sõna, äkki klubi sobiks,» püüdis Palk leida õiget sõna koha iseloomustamiseks. Trepi peamiseks trumbiks võiks tema sõnul olla hilisõhtuni pakutav korralik söök.



Menüü paistab restorani järglasele kohaselt põnev, pakutakse näiteks kala õlletainas või meesaiu piimaga. Klubi on avatud kella viiest õhtul kaheni öösel ja Palk kinnitas, et süüa saab viimaste lahtiolekuminutiteni.



«Hindades oleme teinud kannapöörde, restorani hindadelt üliõpilaste omade juurde,» ütles Palk. Korraliku prae saab 60–80 krooni eest, õlle või klaasi veini eest tuleb välja käia kahekümneviiekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles