Austerlanna esitleb oma tulevast romaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vikerkaare septembrinumber on avaldanud katkendi Austria kirjaniku Cornelia Travniceki romaanist «Noored koerad» («Junge Hunde»), mis ei ole veel eesti keeles ilmunud. Romaan ei ole veel isegi saksa keeles trükivalgust näinud, aga ometi saab autoriga juba täna kell 17 kohtuda Tartu kirjandusmajas (Vanemuise 19).

Austrias St. Pöltenis aastal 1987 sündinud Cornelia Travnicek on seni avaldanud neli jutukogu, romaani «Chucks» (2012) ja jutustusi antoloogiates ning on ühe noorkirjanike proosaantoloogia kaaskoostaja. Ta on pälvinud mitu Austria ja Saksa kirjandusauhind ja stipendiumit.

Cornelia Travniceki toob Emajõe Ateenasse Austria suursaatkond kirjandusnädala «Austria loeb» raames. Autorit tutvustab ja hiljem küsitleb saksa keeles Eve Pormeister. Tallinlastest kirjandussõprade ette läheb kirjanik homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles