Lõvid korraldasid heateopäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Lionsi klubid korraldasid laupäeval heateopäeva. «Eesti Lionsi liikumine saab peatselt 25 aastat vanaks ja see heateopäev oli juubeliürituste ilus algus,» ütles Eesti Lionsi piirkonna kuberner Andrus Kõre.

Ligi tuhat inimest osales heakorratöödel: abistati Maarja küla, laste- ja hooldekodusid, korraldati heategevuslaatu ning korrastati spordi- ja matkaradu.

Tartu Tamme LC liikmed koos Tartu kristliku noortekodu kasvandikega puhastasid Aarike hooldekodu territooriumi võsast ja hooldasid mullu koos istutatud noori puid.

Ülenurme, Tähtvere, Tartu Toome ja Tartu Lionsi klubi tegid heakorra- ja ehitustöid Maarja külas, aitasid valmistada küla kasvandikele hoidiseid, istutasid Maarja külla sõstrapõõsaid.

LC Tartu juuris Tammistu rehabilitatsioonikeskuse pargis kände ja valmistas keskusele küttepuid.

15 Tallinna ja Harjumaa lõviklubi korraldasid Vabaduse väljakul heategevuslaada ja -kontserdi. Lõvid ja vabatahtlikud abilised lõid heateopäeval kaasa pea kõigis Eesti maakondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles