Politsei tabas Tartu südalinnas kümneid avalikus kohas napsitajaid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisest nädalast võivad Tartus asuvat Rüütli tänavat öösiti jälle täita pidu nautivad tudengimassid. Foto on tehtud 2013. aasta maikuus.
Järgmisest nädalast võivad Tartus asuvat Rüütli tänavat öösiti jälle täita pidu nautivad tudengimassid. Foto on tehtud 2013. aasta maikuus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Nädalavahetusel viis politsei Tartu südalinnas Rüütli tänaval läbi kontrollaktsiooni, mille käigus avastas kümneid avalikus kohas napsitajaid.

Ööl vastu 12. oktoobrit kontrollisid Tartu politseinikud kuue tunni vältel Rüütli tänaval asuvate baaride ümbrust, kus avaliku korra rikkumine ja alkoholiseaduse vastu eksimine on olnud pikaajaliseks probleemiks, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk ERR Uudistele.

Politsei avastas reidil 35 rikkumist, millest 28 juhul oli tegemist avalikus kohas alkoholiseaduse nõudeid eiranud inimestega, kuid avastati ka neli avalikus kohas urineerinud meest, kaks alkoholi tarvitanud alaealist ja üks suitsetav alaealine.

Kõigile rikkujatele vormistas politsei kohapeal väärteomaterjalid.

Tartu politseijaoskonna juht Kaja Suur märkis, et politsei ei soovi kontrollkäikudega häirida tudengilinna meeleolukat ööelu, kuid kuna tegemist on siiski Tartu linna südamega, tuleb kaaskodanikega arvestada ja sarnaseid kontrollkäike plaanitakse ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles