Politsei palub appi tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu laululava juures sõitis tundmatu sõiduk maha liiklusmärgi.
Tartu laululava juures sõitis tundmatu sõiduk maha liiklusmärgi. Foto: Politsei

Viimasel ajal on juhtunud hulk liiklusõnnetusi, mida pealt näinud inimeste tunnistused oleksid politseile suureks abiks.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politsei 3. oktoobril teate, et Tartus Vallikraavi tänaval on sõidukiga otsa sõidetud Elektrilevile kuuluvale kaablikilbile. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

8. oktoobril kella 14.20 paiku sai politsei teate, et Tartus F. R. Kreutzwaldi tänaval laululava juurde viiva tee sissesõidul on maha sõidetud liiklusmärk. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

9. oktoobril kella 15.20 paiku sai politsei teate, et Tartus Kalda teel on otsa sõidetud maja ette pargitud sõiduautole Mitsubishi Lancer, millel sai kahjustada vasak tagatiib. Seegi otsasõitja põgenes.

Samal päeval kella 17.15 paiku sai politsei teate, et  Tartus Võru ja Lootuse tänavate ristmikul on tundmatu sõiduk kahjustanud kolme liiklusmärki. Süüdlane lahkus.

11. oktoobril kella 18.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartus Kompanii tänaval, kus manööverdamisel toimus sõidukite Renault Megane ja Chrysler 300C vahel kokkupõrge.

12. oktoobril kella 16.50 paiku juhtus Tartumaal Peipsiääre vallas Metsakivi - Kolkja tee 3,7. kilomeetril liiklusõnnetus, kus tumepunast värvi vanem sõiduauto sõitis metsavaheteelt välja peateele ning põrkas kokku seal liikunud sõiduautoga Nissan Primera. Kokkupõrke tõttu paiskus Nissan kraavi. Kõrvalteelt tulnud auto lahkus aga sündmuskohalt. Nissanil sai kahjustada vasak tagatiib ja vasakpoolsed rehvid.

13. oktoobril kella 11.30 paiku sai politsei teate, et Elvas Kirde tänaval asuva Konsumi parklas sõideti otsa sõiduautole Opel Astra, millel sai kahjustada vasak küljepeegel. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnda kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles