Tartus selgusid rühmvõimlemise Eesti meistrid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuniorklassis Eesti meistritiitli võitnud VK Janika juuniorid.
Juuniorklassis Eesti meistritiitli võitnud VK Janika juuniorid. Foto: Are Tralla

Laupäeval Tartus Annelinna spordimajas peetud Eesti meistrivõistlustel iluvõimlemise rühmkavades jagasid tiitlid Tartu ja Tallinna võistkonnad.

Tartust olid võistlustules kolm klubi: VK Janika, VK Rütmika ja Tartu SS Kalev VK Diiva. Kodulinlased tõestasid, et Tartu on Eesti parim võimlemislinn ja jätsid koju neli medalikomplekti, ütles VK Janika juht Janika Mölder.

Juuniorklassis tegi VK Janika juunioride võistkond kaks väga head esitust ning võitis Eesti meistritiitli rekordilise 31,5 punktiga Tallinna spordiklubi Nord ees.

Noorteklassi meistritiitel läks Tallinna VK Piruett võistkonnale. VK Janika Lilia oli aga ainuke noorteklassi võistkond, kes tegi kaks katset puhtalt ja lõpparvestuses kaotati esikohale vaid 0,2 punktiga. Pronksmedal läks jagamisele VK Janika Tallinn ja VK Elegance vahel.

Lasteklassi võit läks Tallinna spordiklubile Nord. Teise koha võitis VK Rütmika Bellagracia ja kolmanda koha sai Tartu SS Kalev VK Diiva. VK Janika Scarlett pääses teisena finaalvõistlusele ja lõpetas Eesti Meistrivõistlused neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles