Kiirabiautode tagaklaasile maandus mummukleebis

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastefond
Lastefond Foto: Repro

Tartu Kiirabi väljasõite tegevad autod liiguvad alates eilsest ringi erksavärvilistest mummudest koosneva lastefondi logoga (pildil).


«Kiirabiautodele tavaliselt ei kleebita mitte kunagi reklaame, nüüd, meie kümnenda tegutsemisaasta puhul on tehtud suur erand,» sõnas Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegevjuht Küllike Saar.



Ta märkis, et lastefondi logod jäävad neile sõidukeile peale 2010. aasta novembrini, see tähendab ajani, mil kümnes tegevusaasta läbi saab. Janno Safti kujundatud rõõmsad kleebised valmistas lastefondile osaühing Salibar ja tegi seda tasuta.



Eile hommikul kell 8 käisid neid koos lastefondi tegevjuhi Küllike Saarega autode tagaklaasidele kleepimas Tartu Kiirabi juhatuse liige Avo Nõmm ja Salibari dekoraator Priit Pajos.



Küsimuse peale, miks kiirabiautodele seekord siis reklaam peale panna otsustati, vastas Avo Nõmm, et see ei ole mitte niivõrd reklaam, kuivõrd tänu.



«Koostöös lastefondi ja Eesti Televisiooni heategevusliku programmiga Jõulutunnel saime 2007. aastal muretseda Tartu Kiirabile lastereanimobiili,» märkis ta. «Lastefond on meidki aidanud.»



Sünnipäevalogo tuleb 17 kii­­rabiauto tagaklaasile, sealhulgas mitte ainult Tartu, vaid ka Elva, Alatskivi, Põlva, Räpina, Antsla, Põltsamaa, Mustvee ja Otepää kiirabibrigaadi autodel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles