Kolmanda play-offi eel arvavad eksperdid: Andres Sõber

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvase treener Andres Sõber.
Rakvere Tarvase treener Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rock kaotas Balti liiga teise veerandfinaalmängu Šiauliaile 62:69 ja kõik algab jälle nullist. Selle vahega, et vigade tegemise ja parandamise ruumi enam ei ole. Finaalturniirile pääseja otsustatakse teisipäeval kell 18.30 Leedus.

Andres Sõber, Rakvere Tarva peatreener:

Selles mängus oli selgelt näha, et leedukad said kasutada oma kiiret euroopalikku mängustiili. Šiauilai surus jookse-viska-mängu peale nii, et Rock jäigi oma kohta otsima. Pärast Derrick Low' kaheksat punkti kadus rütm ära. Oleks pidanud ägedamalt kaitsma ja rohkem peale käima.

Olid Rocki poistel ka omad võimalused, aga neid ei kasutatud ära. Vise ka ei läinud neil enam lõpuks.

Nüüd läheb mäng Leetu tagasi. Kõik ei ole muidugi kadunud, aga kindlasti läheb teisipäeval juba tunduvalt raskemaks, kui oli esimeses mängus.

Nagu ma juba ütlesin, eks leedukad esimeses mängus natuka jonnisid ka. Minu teada taheti Low'd Saloniki Arisesse saada ja Šiauliai polnud sellega nõus - tagamaid tuleks vist sealt otsida. Aga laupäeval oli just Low see, kes mängu ära tegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles