Koos suveajaga tuleb rohkem lende

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Balticu lennuk.
Air Balticu lennuk. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pühapäevast läheb Air Baltic Tartu-Riia liinil koos kellakeeramisega üle suvisele lennuplaanile. See tähendab, et siit saab lõunanaabrite pealinna ja tagasi lennata kaks korda päevas – hommikul ja õhtul.


Tartu Lennujaama juhataja Margo Muda sõnas, et koos üleminekuga suveajale vahetatakse kogu Euroopas paljudel liinidel ka talvised graafikud ümber suviste vastu. «Loodame, et koos sellega tuleb rohkem reisijaid,» ütles Muda.

Air Balticu asepresident Janis Vanags ütles, et nad tihendavad pühapäevast mitme liini graafikuid, Tartu-Riia on samuti nende hulgas. See näitab tema sõnul, et lennufirma on kindel, et siin ka kliente jätkub.

Air Baltic on oma siinset lennugraafikut alates juulikuisest avamisest mitu korda muutnud. Sügisel lennati mõnda aega kolmteist korda nädalas, viimati vähendati reiside hulka jaanuaris.

Vanags sõnas, et Air Baltic reageerib reisijate hulgale: kui lennata soovijaid tekib rohkem, võib graafikut veel tihendada, kui aga edasi-tagasi sõidutada tuleb tühje istmeid, vähendab firma lende.

Lennuplaan alates pühapäevast

Tartust Riiga


• Hommikul iga päev
kl 8.40

• Õhtul iga päev,
v.a laupäev, kl 21.50

Riiast Tartusse


• Hommikul iga päev,
v.a pühapäeval, kl 7

• Õhtul iga päev kl 20.15

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles