Peipsilt päästeti kaks mootorsaani ja kolm kalastajat

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi järv
Peipsi järv Foto: Postimees/Scanpix

Eile päästsid piirivalvebüroo ametnikud Peipsi järvelt kolm kalameest, kes olid oma mootorsaanidega jääl olevasse lume ja vee sulpi kinni jäänud ega jaksanud omal jõul jalgsi kaldale tagasi tulla.

Ühel juhul jäi oma mootorsaaniga Rannapungerja küla kohal, 5 km kaugusel kaldast kinni 47-aastane Andrei ning kuna mees jalgsi kaldale tulla ei jaksanud, siis väljus Alajõe kordonist sündmuskohale hõljuki häiregrupp, kes toimetas mehe kaldale. Meditsiinilist abi isik ei vajanud.

Teisel juhul teatas Alajõe piirivalvekordoni juhtimispunkti 46-aastane Jyry, et on mootorsaaniga Alajõe küla kohal, 3 km kaugusel kaldast ja et ühes temaga on jääl ka 48-aastane Mihhail. Mehed palusid piirivalveametnikelt abi ning Alajõe kordonist sündmuskohale väljunud hõljuki meeskond toimetas mehed kaldale. Meditsiinilist abi isikud ei vajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles