Päevatoimetaja:
Richard Särk

Inimene ja koer: Chihuahua Shakira ja Elizabeth Arand

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Chihuahua Shakira ja Elizabeth Arand
Chihuahua Shakira ja Elizabeth Arand Foto: TPM

Shakira on unikaalse tõu esindaja ehk väga väike koer, kes on üle kuhjatud omadustega, mis teevad tast noobli loomakese. Shakira kaalub napilt kaks kilo, mahub seisma ühe peo peale ja kuulub Tartu iluteenindajale Elizabeth Arandile.


Selle talve erakordselt külmade ilmade tõttu sai Shakira endale neli saabast.

Koerasaapaid on küll tülikad jalga panna, aga nendega on vähemalt see hea asi, et ei pea nuputama, milline neist on esimene parempoolne ja milline tagumine vasakpoolne. Kõik saapad on ühesugused!

Shakirat ehmatavad papud aga iga kord, ja esimesed kümme sammu astub ta äärmiselt veidralt - igat jalga imelikult vibutades. Siis harjub ära ja on üsna rahul.

Saapad on Shakira taolisele koerale eluliselt vajalikud ja mitte mingid eputamise asjad. Talvel on väljas mõnikord niisugune pakane, et miniatuurne koerake viskab end pissile minnes kas või lumme küljeli, aga käpakesi maha ei pane. Külm on!

Shakira perenaine räägib oma lemmikust ülivõrdes. Kui ustav sõber ja kui hea ajaviitja ta on. Shakira on ära võlunud koguni ta elukaaslase Vahur Sõõro, kel enne Elizabethiga koos elama hakkamist oli millegipärast arvamus, et ta tahab enda juurde Elizabethi küll, aga mitte teda koos koeraga. Sai siiski mõlemad!

Nüüd on nii, et Vahur on just see mees, kes mõnikord Shakira kotti pistab ja töö juurde kaasa võtab. Mis sest, et Shakirat ehib roosade kivikestega kaelaehe ning teda peab kaks korda vaatama, enne kui uskuda, et tegu on tõesti koerga.

Märksõnad

Tagasi üles