Jõgevamaa küla tabas varguste laine

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varas tegutseb. Pilt on illustratiivne.
Varas tegutseb. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik.

Jõgeva vallas Vaimastvere külas on viimaste päevade jooksul avastatud mitu vargust. Kurikaelad on kahju tekitanud rohkem kui 60 000 krooni eest.


Lõuna prefektuuri teatel saabus 14. märtsil informatsioon, et Vaimastveres on sisse murtud garaaži. Varastati traatkeevitus Primax 152 Turbo, viis meetrit gaasivoolikut, mootorsaag Stihl, keevitusmask, tikksaag, elektridrell Power Craft, akudrell Power Craft, taldlihvija Power Craft, ketaslõikur Fartools ning võtmeid.



Kahju suuruseks hindas omanik 12 140 krooni.



Ajavahemikus 8.-14.märts on samas külas sisse murtud garaaži, kust varastati pakendis olev söögilaua komplekt Lootus (laud ja neli tooli), 10-liitrine kanister tosooliga, akulaadija, tester, võtmeid, juhtmeotsikuid ning polte-mutreid. Kahju 3448 krooni.



Ka 13. märtsil teatati Vaimastverest sissemurdmisest garaazi. Vargad olid ära viinud musta värvi mootorsaani Arktic Cat EXT registreerimisnumbriga 45 MO. Kahju 50 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles