Vene kultuskirjanik esineb Tartus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Nekrassov.
Anatoli Nekrassov. Foto: Silja Joon / Pärnu Postimees

Kui Moskva psühholoog ja kirjanik Anatoli Nekrassov esines Pärnus pereteemalise loenguga, kogunes kuulajaid üle poole tuhande. Tema Venemaal ilmunud raamatute tiraaž on ületanud miljoni piiri ning teosed «Elavad mõtted», «Lätted», «Emaarmastus», «Mees ja Naine» jpt on Eestiski olnud korduvalt kümne enim müüdud raamatu hulgas.


Endine ettevõtja ja suure tehase direktor muutis oma elu 41-aastaselt, kui teda tabas raske haigus. Ta asus õppima idamaade filosoofiat ja omandas psühholoogi hariduse.



Nekrassov on veendunud, et inimese elus saab kõik – nii hea kui halb – alguse perekonnast. Tema sõnul tuleb luua võimalikult suur enesearmastuse ruum. Vaid sel juhul jätkub armastust ka teistele.



Tuleb osata olla õnnelik just siin ja praegu. «Parim minevik on see, mida me ei mäleta,» leiab ta.



Nekrassovi seminaride peamised teemad on perekond ning meeste ja naiste suhted. «Me arendame mõistust, kuid ei aita inimestel avada oma südant. Mina õpetan, kuidas luua häid peresuhteid pikkadeks aastateks,» ütleb kirjanik.



16. märtsil  kell 17.30 Dorpati konverentsikeskuses algav seminar kannab pealkirja «Aeg armastada», info:

www.arengutee.com

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles