Maaülikool alustab taas populaarteaduslike loengutega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 17 alustab taas Eesti Maaülikooli populaarteaduslike loengute sari, mis jätkub iga kuu teisel kolmapäeval Tartus Baeri majas.

Maaülikooli teatel saab avaloengus kuulata limnoloogiakeskuse juhtivteaduri Peeter Nõgese ettekannet teemal «Kuidas vesi kliimamuutusi peegeldab».

Peeter Nõges arutleb oma ettekandes üldisemate probleemide üle, otsides vastust küsimustele, kas meie veed on läinud soojemaks ning kas me peaks kliimamuutuse üle rõõmustama. Kolmapäevaõhtu annab vastused ka küsimustele, mis saab jääst ja kaladest, kas ja kuidas järved kliimat mõjutavad ning kuidas saab veekogusid kliimamuutuse eest kaitsta, kirjeldas Peeter Nõges ise.

Maaülikooli kolmapäevaste teeõhtute eesmärgiks on lähendada ja tutvustada huvilistele populaarteaduslikus valguses maaülikooli uurimissuundi. Teadlaste ettekannetele järgneb arutelu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles