Hooaja avavõistlusel tegid Tartu võimlejad puhta töö

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rühmvõimlemise juunioriklassis võitis võimlemisliidu karika VK Janika Junior Team.
Rühmvõimlemise juunioriklassis võitis võimlemisliidu karika VK Janika Junior Team. Foto: VK Janika

Möödunud nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti Võimlemisliidu karikavõistlustel rühmkavades tõid tartlased koju võidukarikad kõigis vanusegruppides.

Iluvõimlemise juunioriklassis võitis esikohakarika VK Janika võistkond 29,9 punktiga, rääkis klubi juht Janika Mölder.

Iluvõimlemise lasteklassis osales kokku 16 rühma. Tartu Janika rühmadest astusid võistlustulle rühmad Scarlett, Grisete ja Lorete. VK Rütmika oli esindatud rühmadega Siidisabad ja Bellagracia.

Janika Scarlett ja Grisete tegid esimesel etteastel tubli katse ning pääsesid finaalvõistlusele. Kokku pääses finaali neli võistkonda. Teisel katsel oli nii mõnelgi rühmal palju kaotusi ja lõplik seis lasteklassis kahe kava kokkuvõttes tuli järgmine: 1) SK Nord Tallinnast , 2) VK Janika Grisete, 3) Sillamäe Kalev ja 4) VK Janika Scarlett.

Rühmvõimlemise juunioriklassis kuulus kindel võit VK Janika Junior Team´ile 35,25 punktiga. VK Rütmika oli teine 33,33 punktiga Tallinna Pirueti ees.

Rühmvõimlemise noorteklassi võidukarika võitis VK Janika Forfett ja kolmas oli VK Janika Marmoset.

Rühmvõimlemise lasteklassis tõid Tartu võimlejad koju kolmikvõidu. VK Janika Mireth võitis esimese koha ja kogus kahe kava kokkuvõttes 34,13 punkti. Teise koha võitis VK Janika Rosett 33,9 punktiga. Kolmanda koha saavutas VK Rütmika Piibelehed 31,98 punktiga.

Eeloleval nädalavahetusel saab iluvõimlemist nautida juba Tartus. Eesti meistrivõistlused iluvõimlemise rühmkavades peetakse 12. oktoobril Annelinna spordimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles