Janar Talts on vigastusest paranenud

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel korvpallis kohtusid TÜ/Rock ja Tallinna Kalev. Mängu võitis Rock tulemusega 60:40 (pildil Janar Talts).
Eesti meistrivõistlustel korvpallis kohtusid TÜ/Rock ja Tallinna Kalev. Mängu võitis Rock tulemusega 60:40 (pildil Janar Talts). Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond sõidab täna Lätti, kus kohtutakse homme õhtul esimeses Balti liiga mängus sealse Barons kvartalsiga. Rocki rivistuses peaks väljakule jooksma ka vigastusest taastunud Janar Talts.

Rocki peatreener Gert Kullamäe ütles, et Lätti sõidavad kõik kaksteist meest. Nende hulgas ka vigastusega kimpus olnud Janar Talts ning Marek Doronin. «Mõlemad on treeningutel osalenud ja  Janar on kaks viimast trenni teinud kaasa juba täismahus. Marekil on jalg veel natukene hell,» lausus Kullamäe.

Eelmisel Balti liiga hooajal veerandfinaalis Rocki komistuskiviks saanud Barons pole omale värvanud ühtegi välismaalast ning on kaotanud mõlemad Läti liigas peetud mängud.

«Meil on üks nende mängu video. Noor sats. Suuresti need samad lätlased, kes olid eelmine hooaeg. Eks läheme kohale ja siis näeb täpsemalt,» lausus Kullamäe ning kinnitas, et peas on võidumõtted

«Ikka tahame võita, mis muud.» Kohtumine algab kolmapäeval kell 18.30 ja kohale sõidab ka fännibuss.

Järgmine kodumäng on Rockil samuti Balti liiga raames sel laupäeval ehk 12. oktoobril, kui külla sõidab leedukate Pieno Zvaigzdes, kus mängib ka Rocki eelmise hooaja leegionär Egidijus Dimsa. Mäng algab kell 17 ja piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles