Ivi Drikkit: kümme minutit Veerpalu elust

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Drikkit.
Ivi Drikkit. Foto: .

Mullu kästi kõigil juuliks suitsuandurid lakke riputada. Kuidas oleksite end tundnud, kui juba märtsis oleks teid hakatud trahvima, sest andur oli isegi poest veel koju toomata?


Absurdne? Päris kindlasti. Aga midagi sarnast praegu tehakse.



Nii katkestati pühapäeval Vancouveri ülekanne hetkel, kui Andrus Veerpalu kauaoodatud maratonisõit oli jõudnud ülimalt huvitavasse faasi, et lühi-AK saaks korrata klippe jäävangis kalu varitsevast ohust ja Aleksandr Nevski säilmetest. Olümpiasõitu soovitati seni vaadata ETV teiselt kanalilt.



Sama tehti ka 24. veebruaril. Kui varem on tuuritud presidendi vastuvõtu näitamist vähemalt avavalsini, siis nüüd tuli huvilistel selle nägemiseks end teisele lainele klõpsida.



Hea, et meil on ETV2, mis lubab televaatajale tulevikus uusi võimalusi, ka ümberlülitusi, kui olukord hädapärast nõuab. Praegu aga tahaks küll küsida, kas ETV juhtkond teab, kui paljudel eestimaalastel pole veel võimalust ETV2 vaadata, sest digiboks või uus teler on alles ostmata.



Aga ega nad vist tahagi teada, sest nii mõnus on uudse asjaga mängida, üht saadet teisele kanalile suunates. Mis sel progressist maha jäänud inimesel olümpiast või peenemast seltskonnast! Kõik seal ülal ju teavad, et kõigil on kõik olemas – internetist taevakanaliteni, kohalikust lisakanalist rääkimata.



Siiski, senise teabe kohaselt saabub Eesti Televisioonis täielik digiajastu 1. juulil ning sinnani peaksid vähemalt üldrahvalikud hitid jääma otsast lõpuni põhikanalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles