Eesti ainus motomess peetakse taas Tartus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motoexotika on kohtumispaik moto- ja autoklubidele, kus vahetada ideid, näidata oma tegemisi ja leida mõttekaaslasi. Nagu tavaks, kuuluvad kiiskava kroomi kõrvale ka kaunid naisterahvad.
Motoexotika on kohtumispaik moto- ja autoklubidele, kus vahetada ideid, näidata oma tegemisi ja leida mõttekaaslasi. Nagu tavaks, kuuluvad kiiskava kroomi kõrvale ka kaunid naisterahvad. Foto: Lauri Kulpsoo

Ehkki autode ja mootorrataste müük kiratseb, ei jäta motomaailmas toimuv inimesi külmaks. Eesti ainus motomess Motoexotika viib huvilised kokku Tartusse 19.-21. märtsini.


Messi projektijuhi Ranno Reimani kinnitusel on Motoexotika leidnud kindla koha kõigi tsiklihuviliste kalendris. Sestap saab Tartu näituste korraldatav motoüritus teoks juba seitsmendat korda.



Reimani sõnul käis mullusel messil ligi 12 000 külastajat ning tänavu loodavad korraldajad selle numbri ületada, kuna teisi taolisi üleriigilisi motoüritusi Eestis rohkem ei korraldata.



Lisaks motomeestele on kohal ka tätoveerijad ja kehakaunistajad. Ilusate ja kiirete masinatega käivad kokku pilkupüüdvad neiud.



Tänavune lumerohke talv on tehnikamüüjate kinnitusel mõjunud soodsalt lumesaanide ja ATV-de müügile. Reimani kinnitusel tulevad just seetõttu messile välja uusimaid metsatöödeks mõeldud ja lisatarvikutega varustatud ATV-d.



Vaatamiseks-uurimiseks tuuakse välja ka äsja Eesti turule jõudnud uusimad Suzuki mootorrattad. «Nende esmaesitlus leiab aset motomessi päevil,» lisas peakorraldaja.



Sellel aastal on kõik Motoexotika eksponendid pärit Eestist. Traditsiooniliselt on motomessil väljas Eesti suurima motomatkajate kokkutuleku «Jõgevatreff» korraldaja Jõgeva MC.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles