Piltuudis: Elistvere piisonid said presidendi vastuvõtu salati endale

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 92. aastapäevale pühendatud kontserdil ja Vabariigi Presidendi vastuvõtul Vanemuise teatris dekoratsioonideks kasutatud salatid ja maitserohelised viidi Elistvere loomapargi elanikele söödaks.
Eesti Vabariigi 92. aastapäevale pühendatud kontserdil ja Vabariigi Presidendi vastuvõtul Vanemuise teatris dekoratsioonideks kasutatud salatid ja maitserohelised viidi Elistvere loomapargi elanikele söödaks. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti Vabariigi 92. aastapäeva presidendi vastuvõttu kujundades turgatas Tallinna Linnateatri peakunstnikule Iir Hermeliinile pähe mõte kaunistada nii Vanemuise teatri- kui ka kontserdimaja salati- ja maitsetaimedega.

Mis aga sai hiljem sellest heast-paremast?

«Mõtlesime pikalt, mida teha mahekasvatatud maitsva rohelusega,» ütles Hermeliin. «See kõik liigub Elistvere loomapargi loomade toidulauale.»

Täna hommikul tundsidki Elistvere karvased asukad aastapäevarohelusest mõnu. Loomapargi juhataja Sirje Saul arvab, et kolme päevaga saavad metsloomad värske kraamiga hakkama. Eriti piisonitel on suur isu, ja neid on kuus.

Pikemalt loe presidendi vastuvõtust homsest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles