Tartumaal hukkus elumaja tulekahjus inimene

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Täna põles Tartumaal elumajas tugitool ja põrand, elamus viibinud vanem naisterahvas hukkus.

22. veebruaril kell 16.20 teatati, et Tartumaal Ülenurme vallas Külitse külas põleb kahekorruseline elumaja, kohale saadeti päästjad Tartu, Elva ja Tõrvandi komandost ning Tartumaa operatiivkorrapidaja, vahendas Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjate saabudes oli elamu paksu suitsu täis. Päästetöötajateni oli  jõudnud info, et majas võib olla inimene. Kohe sisenesid kaitsevarustuses päästjad majja, kus ühes toas põles tugitool. Ruumist leiti hukkunud vanem naisterahvas.

Tulekahju tagajärjel hävis tugitool ja tooli ümbruses põrand, toa sisustus sai kuumakahjustusi, ülejäänud maja ruumid said suitsukahjustusi.

Päästekeskuse menetlusinspektori esialgsel hinnangul põhjustas tulekahju hooletu suitsetamine.

Päästeteenistus juhib tähelepanu, et suitsetada on ohutum ruumidest väljas ja koni tuleb pärast suitsetamist alati hoolikalt kustutada. Üle poolte inimese surmaga lõppenud tuleõnnetustest saavad alguse mööbli vahele pudenenud põlevast konist või suitsuotsast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles