Tartu töötukassa vahetab töökohta

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Tartumaa osakond töötab 15. veebruarist Vaksali 17a majas.
Töötukassa Tartumaa osakond töötab 15. veebruarist Vaksali 17a majas. Foto: Margus Ansu

Tööta jäänutel pole järgmisest nädalast enam asja aastaid Riia tänaval tegutsenud töötukassa Tartumaa osakonda, sest nädalavahetusel seavad selle töötajad end sisse uues kohas.


Esmaspäevast töötab töötukassa Tartumaa osakond Vaksali ja Tiigi tänava nurgal Vaksali 17a hoones, teatas töötukassa avalike suhete osakonna peaspetsialist Küllike Heide.



Rehe hotelli omanikfirma ASi AA-LAN hoonesse kolimise tingis ruumipuudus: Riia 35 majas oli töötukassa Tartumaa osakonnal kasutada 392 ruutmeetrit, uues töökohas aga pea poole rohkem ehk 614 ruutmeetrit.



Rendihinda töötukassa ei avalda, sest leping on konfidentsiaalne. «Uues kohas maksab ruutmeeter sama palju kui eelmises töökohas,» märkis Küllike Heide.



Töötukassa Tartumaa osakonnas on ametis 30 inimest, kellest neli on uued töötajad. Hiljuti võeti avaliku konkursiga tööle teenusekonsultant ja kolm töövahenduskonsultanti. Viimased kolm olid varem töötud.



Töötukassa Tartumaa osakonna üldtelefoninumber ja  töötajate e-posti aadressid jäävad uues asukohas samaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles