Lumevall kolis naabrite parklasse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Neljapäeva hommikupoolikul olid mitmed karlovlased tunnistajaks vaatepildile, kuidas traktor Sõbra ja Raua tänava nurgal hoolikalt suurt lumevalli ühe maja eest teise ette lükkas. Kenasti puhtaks sai koht, kus Tartu linnapeal Urmas Kruusel on tavaks parkida oma musta värvi Volvot.


Tartu Postimees küsis linna haljastus- ja puhastusteenistuse juhatajalt Madis Tammeorult, mida peaksid tegema inimesed, kelle autode parkimiskohti on sel moel vähendatud.

Tammeorg uuris asja ning andis Postimehele teada, et liigne lumi tõstetakse peagi kõrvalasuvale reformimata riigimaale. Lund ei koristatud aga Tammeoru kinnitusel linna kulul, vaid tellijateks olid mõlema maja elanikud.

Ajalehega võttis ühendust ka Sõbra 31/33 korteriühistu esimees Kuido Külm, kes kinnitas, et kokkuleppel Raua 13 korteriühistuga tellis tema Veolia Keskkonnateenustelt Raua tänava parkla puhastamise.

«Kui ma eile kell 11.15 tööd üle vaatama saabusin oli kopamees asjast valesti aru saanud ja puhastanud ainult Sõbra 31/33 esise ala. Informeerisin sellest koheselt Veolia Keskonnateenuseid ja lumekoristustööd jätkusid kell 13.00 ka Raua 13 eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles