Päevatoimetaja:
Richard Särk

Hulk tänavaid muutub ajutiselt ühesuunaliseks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Toomas Henno
Tartu liikluskorraldusteenistuse 
peaspetsialist
Toomas Henno Tartu liikluskorraldusteenistuse peaspetsialist Foto: TPM

Esmaspäeval, 8. veebruaril muudab Tartu linnavalitsus mitme Tartu kooli ja lasteaia ümbruses ning ka mõnel kitsamal tänavalõigul liikluskorraldust, et vähendada lumerohkusega suurenenud ohtusid.


«Muudatused on vajalikud, et tagada neis kohtades ohutum ja sujuvam liiklus,» teatas liikluskorraldusteenistuse peaspetsialist Toomas Henno. «Kindlasti aitab liikluse turvalisusele kaasa ka mõistev ja heatahtlik suhtumine kaasliiklejatesse.»


Henno lisas, et muudatused kehtivad talve taandumiseni, siis vaatab linn neis kohtades liikluskorralduse uuesti üle.



Kooli juures lühem keeld

Ravila-Nooruse ristmikult keelatakse sissesõit Nooruse tänavale lastehaigla ehk Lunini tänava suunas. Lastehaigla külastajad ja kohalikud elanikud pääsevad Nooruse tänavale Lunini tänava poolt sisse sõites.



Näituse-Kooli ristmikult keelatakse sissesõit Kooli tänavale Miina Härma gümnaasiumi suunas tööpäevahommikuti kell 7.30–8.30. Koolirahva ning kohalike elanike juurdesõidud hakkavad käima ainult Tõnissoni tänava poolt.



Tähe-Ropka ristmikult keelatakse sissesõit Ropka tänavale Piilupesa lasteaia suunas. Lasteaia ning kohalike elanike juurde pääseb Võru või Rahu tänava kaudu. Puusepa-Ümera ristmikult keelatakse sissesõit Ümera tänavale, välja arvatud Ümera tänava parklasse. Kohalikele elanikele tagatakse ligipääs Lunini tänavalt.


Tähe-Pargi ristmikult keelatakse sissesõit Tähe tänavale kesklinna suunas.



Kohalike elanike juurdesõidud on tagatud Väike-Tähe, Koidu või Tähe tänavalt kesklinna poolt. Tähtvere-Marja ristmikult keelatakse sissesõit Tähtvere tänavale kesklinna suunas. Ümbersõidud on korraldatud Marja-Herne-Kroonuaia marsruudil.



Keelde võib lisanduda


Anne 69 kõrval Poku lasteaiaga piirneval lõigul keelatakse kõnniteeäärne sõidukite parkimine tööpäeviti kell 7–18.



Tartu liikluskorraldajad paluvad sõidukijuhtidel olla muudatuste piirkonnas tähelepanelikud ning järgida ajutisi liiklusmärke. Ilmastikutingimustest sõltuvalt võib lisanduda liiklusmuudatusi.

Märksõnad

Tagasi üles