Elva libisemisvastane eraalgatus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elva naine Tiiu Vaas tellis omal riisikol ühest hulgifirmast 50 libisemisvastast tallapaari hinnaga 66 krooni ja on paari päevaga pooled maha müünud.


Elva eakate inimeste päevakeskuse aktiivne külastaja Tiiu Vaas ütles, et eks keskuses teeb ju igaüks midagi. «Ei saa oodata, et kõik vajalik ise su juurde tuleb,» sõnas ta. «Mind huvitasid need tallad juba ammu. Elvas on eriti libe – hoiame siin väga oma järve ja jõge ning liivatame ainult peatänavaid.»



Tiiu Vaas oli juba uurinud kaubakataloogide ja Tartu kaupluste hindu ning leidnud, et need on üsna krõbedad – ikka ligi 200 või enamgi krooni. Üle-eelmisel reedel võttis ta kätte, istus arvuti taha ja otsis üles kõik hulgilaod, kes Eestis niisugust kaupa pakuvad.



Hakkaja naine leidis neli pakkujat, valis neist odavaima ja tellis oma raha eest hulgilaost 50 libisemisvastast tallapaari ära. Täpselt nädala pärast oli kaup kohal.



Tiiu Vaas pani seejärel Elva Postipoissi teate, et kes on huvitatud, võtku temaga ühendust. Eilseks oli ta maha müünud juba 23 paari taldu ning kümmekond paari oli kinnigi pandud.



«Kui on vaja, tellin juurde!» ütles ta. «66 krooni ei ole isegi pensionärile suur raha. Ja endale selle töö eest ma vahelt midagi küll ei võta!» (TPM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles