Alvistra tanklat rööviti teist korda järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel rööviti Tartus taas Jaama tänaval asuvat Alvistra tanklat, röövlid käitusid täpselt samamoodi kui nädala eest.

Täna öösel kell 3.01 sisenesid Tartus Jaama tänaval asuva tankla poeruumi kaks noormeest, teatas politsei- ja piirivalveamet (PPA).

Üks nendest ähvardas müüjat relvataolise esemega ja nõudis mõlemas kassas asuvat sularaha, mille käskis panna temaga kaasas olevasse seljakotti. Seda müüja ka tegi.

Pärast raha saamist jooksid isikud minema ning müüja vajutas häirenuppu.

Esialgsetel andmetel oli kassaraha 2900 krooni.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul on röövimisel kasutatud skeem täpselt samasugune kui nädal varasemal.

Eelmise neljapäeva öösel kella 4 paiku kahekesi sisenenud röövlid said saagiks 2000 krooni sularaha. Mehed jäid ka turvakaamera salvestisele.

Relvataolise esemega ähvardanud isikul oli seljas sinakashalli värvi kapuutsiga jope, peas kandis ta silmaaukudega näomaski. Teisel noormehele olid seljas tumedad värvi riided, peas tumedat värvi suusamüts, näo alaosa oli kaetud halli värvi salliga. Mõlemad noormehed rääkisid korrektset eesti keelt.

Nädal tagasi toimus selles tanklas täpselt samasugune röövimine ning politsei kahtlustab samu noormehi ka 14. jaanuari kuriteos.

Kõigil, kes omavad mingisugust informatsiooni eelpool kirjeldatud isikute asukoha kohta, palutakse politseiga ühendust võtta tasuta lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles