Vein ja Vine toetab noort jalgpallurit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu veinibaar Vein ja Vine on pannud õla alla Tammeka jalgpalliklubile ja alustas oktoobrist noore tulevikulootuse Rasmus Tautsi spondeerimist.

Koostöölepingu kohaselt spondeerib Vein ja Vine kahe aasta jooksul 16-aastase Tammeka ründaja Rasmus Tautsi treeninguid. „Rasmusel on suur potentsiaal ja me nägime, et on võimalus omalt poolt tema ja Tartu jalgpalli arengut toetada,“ ütles baari Vein ja Vine üks omanikke Assar Jõgar.

„Me tahame näidata, et Tartus ei ole jalgpall ainult mängijate endi, vaid kogu linna sport,“ täiendas omalt poolt veinibaari osanik Martin Laiapea. „Ma loodan, et me ei jää ainsaks ettevõtteks, kes meie noortesse ja sporti panustab.“

1997. aastal sündinud Rasmus Tauts pärjati 2012. aasta U17 esiliiga parima väravaküti tiitliga, kui ta lõi Tartu Tammeka eest 16 mängu jooksul 19 väravat. Tänavu septembris treenis noor talent ka Saksa Bundesliga klubi VfL Wolfsburgi juures.

Tauts on püsivalt esindanud ka Eesti koondist, osaledes kaheteistkümnel U15, kahel U16 ja kuuel U17 koondise mängul. Koondise ridades on ta jala valgeks saanud ühel korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles