Rahvaülikool pakub hobitegevust ka inglise keeles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27. septembril kell 16–18 korraldab Tartu rahvaülikool oma Vaksali tänav 7 asuvas majas infopäeva muukeelsetele tartlastele, kes eelistavad suhelda inglise keeles.

Päev annab ülevaate rahvaülikoolis pakutavast just inglise keeles kõnelejatele.

Rahvaülikooli koolitus- ja projektijuht Ingrid Leinus ütles, et senini on välismaalased osalenud peamiselt eesti keele kursustel, nüüd pakutakse neile eraldi kursusi ka hobitegevuse vallas.

«Aga kutsume neid liituma ka selliste eestikeelsete rühmadega, kus on palju käelist tegevust ja kus juhendaja seletab vajaliku juurde inglise keeles,» ütles Leinus. «Kursuste valik on lai ja täieneb vastavalt osalejate soovidele.»

Infopäeval saab kätt proovida keraamikas ja maalimises ning tutvust teha lilleseadmisega. Samuti on kohal eesti keele ja fotograafia kursuste juhendajad.

Leinus loodab, et see on algus millelegi suuremale, kuna Tartus on palju välismaalasi, kes eesti keelt veel ei räägi või räägivad vähe, kuid sooviksid siiski mõnel hobikursusel osaleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles