Poliitika eestoas tuleb juttu kultuurist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Toompere.
Markus Toompere. Foto: Sille Annuk

Genialistide klubi ja sihtasutuse Domus Dorpatensis koostöös algab poliitdebattide seeria «Poliitika eestuba».

Valimisliidu Vabakund ridades kandideeriv kultuurikriitik Margus Kiis avaldas Õhtulehes artikli «Tartus on mõttetult vaikne». Domus Dorpatensis ja Genialistide klubi lubavad anda poliitdebattide seerias oma panuse, et poliitiline arutelu mõtestatult kihama panna.

Debatid toimuvad kolmel järjestikusel kolmapäeval Genklubis (Lai 37 taga). Osalevad kõikide Tartu valimisnimekirjade esindajad. Debatti juhivad oma valdkonna parimad asjatundjad.

Avadebatt on kultuuriteemaline, alapealkirjaga «Kultuurilinn või kultuurilinnak?», ja algab täna kell 19. Sissepääs kõigile prii. Kõne alla tulevad kandideerijate lubadused nüüd ja minevikus, kultuurilinnakust uue linnaraamatukoguni. Kuulda saab valijate ootusi ja valitavate lubadusi.

Osalevad Tiia Teppan (Reformierakond), Väino Land (Keskerakond), Lemmit Kaplinski (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Imre Mürk (Isamaaline Tartu Kodanik), Gea Kangilaski (Vabakund), Ruuben Kaalep (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond), Rein Kilk (Isamaa ja Res Publica Liit).

Juhatab Tartu Kunstnike Liidu juhatuse esimees Markus Toompere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles