Rock juurutab uue piletisüsteemi

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki kodumängudeks kujundatakse ühe tribüüni taha suur meelelahutusala, kus asuvad söögi- ja joogitelk, Rocki pood, garderoob, fänni- ja vipiala.
Rocki kodumängudeks kujundatakse ühe tribüüni taha suur meelelahutusala, kus asuvad söögi- ja joogitelk, Rocki pood, garderoob, fänni- ja vipiala. Illustratsioon: Eskiisi autor Kairi Lentsius

Peagi algav korvpallihooaeg toob Tartu publikule muudatusi, millest olulisim on võimalus osta mängule pilet eelmüügist. Seetõttu tuleb suur osa tribüünist nummerdatud istekohtadega.

Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi turundusspetsialisti Ivo Hundi sõnul ei pea korvpallipublik algaval hooajal enam tunduvalt varem saali tulema, et istumiseks plats saada. «Tribüünidele tulevad konkreetsed nummerdatud kohad ja neile on võimalus osta pilet eelmüügist,» selgitas Hunt.

Hundi sõnul on pingid nimetatud tänavu Saku ja Ülikooli tribüüniks. Kindlate kohtadega süsteem puudutab mõlema istumisala kahte keskmist sektorit. Tribüünide äärmised sektorid jäävad tavapäraselt vabaks, kuid ka sinna saab osta pileti ette ära.

«Nii vabasektori kui nummerdatud kohaga pileteid saab ka kohapeal, aga me soovitame kõigil osta need siiski varem Piletilevist või mobiiliäpiga,» märkis Ivo Hunt ning põhjendas seda mitmeti.

«Esiteks võtab eelmüük meie kohapealset piletimüügikoormust väiksemaks. Teiseks saab eelmüügist pileti euro võrra odavamalt,» rääkis ta.

Vippidele seljatoed

Uus piletisüsteem ja saalikorraldus puudutab ka Rocki toetajaid, kes kolitakse kodumeeskonna selja taha ja saavad omale seljatugedega istekohad. Nelikümmend viis vipikohta paigutatakse neljandale, viiendale ja kuuendale reale.

«Need on neile, kelle abiga me saame korvpalliasja Tartus üldse ajada,» lausus Hunt.   

Peale istumise ümberkorraldamise üritab Rock pakkuda tänavu publikule rohkem toitlustusvõimalusi ning mugavamat olekut nii mängu eel, vaheajal kui pärast mängu. Selleks muudetakse Saku tribüüni tagune ruum suureks meelelahutusalaks, kuhu tulevad vaibad ning istumiseks tumbad ja diivanid.

Alale paigutatakse söögi- ja joogitelk, Rocki pood, fänni- ja vipiala.  

«Ühelt poolt ei pea istekoha saamiseks enam varakult kohale tulema, teisalt aga võiks siiski saali varem tulla. Siin saab sõpradega juttu ajada ja nüüd ka midagi toekamat süüa võtta,» ütles Hunt.

Tema sõnul on klubil plaan välja töötada spetsiaalne hot dog nimega Rockdog, mida saab ainult Rocki mängudel.

Talvel pannakse meelelahutusalal tööle ka garderoob, mille kasutamine on Rocki

T-särke või muud fännisümboleid kandvatele inimestele tasuta.

Uued LED-ekraanid

Moodsama väljanägemise saab tänavu ka Rocki mänguplats, mille äärde paigaldatakse uued LED-ekraanid. Vanad reklaammasinad tõstetakse aga kohtunikelauapoolsesse külge. «LED-teema on uus ja huvitav ning pakub reklaamiks uusi võimalusi,» lausus Hunt.

Tema sõnul tehakse Rocki kodumängudest tänavusel hooajal ka rohkem teleülekandeid.     

Suurem osa plaanitud muudatustest ja uuendustest võiks Hundi sõnul heal juhul rakenduda juba Rocki esimeseks kodumänguks, kui 2. oktoobril kohtutakse Eesti meistriliigas Tallinna Kaleviga.

«Piletimüüki puudutav osa juba toimib ja hooajapileteid saab osta, meelelahutusala püüame teha samuti nii kiiresti, kui suudame,» märkis Hunt. «Kindlasti novembri alguseks, kui algavad eurosarja mängud.»

Rocki lähemad kodumängud

• 2. oktoobril TÜ/Rock – Tallinna Kalev, Eesti liiga

• 12. oktoobril TÜ/Rock – Pieno žvaigždes, Balti liiga

• 22. oktoobril TÜ/Rock – Rakvere Tarvas, Eesti liiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles