Avariide tunnistajatelt oodatakse informatsiooni

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal juhtus Tartus neli liiklusõnnetust, mille asjaolude selgitamiseks on politseil tarvis täiendavalt pealtnägijate ütlusi.

20. septembril ajavahemikus kell 10 - 11.30 sõideti Tartus kas Turuhoone parklas Vabaduse puiesteel või Sadama turu parklas Soola tänaval otsa sõiduautole Mazda 323. Sõidukil sai kahjustada tagumise põrkeraua vasakpoolne nurk, teatas Lõuna prefektuur.

Päev varem, kella 16.10 ajal juhtus Tartus Soola tänaval liiklusõnnetus. Sõiduauto Mercedes-Benz liikus Soola tänava kõnniteelt sõiduteele ja põrkas kokku seal liikunud õppesõiduautoga Toyota. Mõlema auto juhid liigutasid oma sõidukid sündmuskohalt eemale ja ei saa enam süü asjus kokkuleppele.

18. septembril kella 14.40 paiku juhtus Tartus Turu ja Jõe tänava valgusfooriga reguleeritud ristmikul liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt oli sõiduauto Mazda sooritamas vasakpööret Turu tänavalt Jõe tänavale, kuid sõiduk põrkas manöövrit sooritades kokku vastassuunas esimeses sõidureas liikunud sõiduautoga Audi. Väidetavalt põles fooris otsesõitjatele punane tuli ja teises reas liikunud sõiduk oli selle tõttu peatunud, kuid esimeses reas liikunud sõiduk sõitis ristmikule välja.

17. septembri õhtul tagurdas tundmatu sõiduk Tartus Malmi tänaval vastu aeda, purustades aialipid.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles