Uusaastaööl sündis Tartu linnapea perre poeg

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2008. aasta augustis sündis Urmas ja Katrin Kruuse perre tütar Jolandra. Pesamuna tiitli võttis uusaastaööl viimaselt üle väike vend.
2008. aasta augustis sündis Urmas ja Katrin Kruuse perre tütar Jolandra. Pesamuna tiitli võttis uusaastaööl viimaselt üle väike vend. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Aastavahetus möödus Tartu meeri Urmas Kruuse perele eriliselt. Nimelt täienes nende pere ühe tugeva poisslapse võrra.


Kruuse kinnitas Tartu Postimehele, et 1. jaanuaril kell 5.50 sündinud poisslaps kaalus 4550 grammi ning oli 54 sentimeetrit pikk. Nime pühapäeval koju saanud mehehakatisel veel ei ole. «Eks nimepanekuga ole veel aega ka,» sõnas Kruuse.

Laps tuli ilmale Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliinikus. Samas sündis ka Kruusede aasta ja nelja kuu vanune tütar Jolandra.

Alates homsest võttis Kruuse puhkuse, mis kestab jaanuari lõpuni. «Et olla perega sel tähtsal ajal koos ning aidata abikaasat.»

Urmas (44) ja Katrin (40) Kruusel on ka kaks juba suureks sirgunud last: 21-aastane Kerstin ja 19-aastane Raner, kes sündisid abielu esimestel aastatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles