Majaelanikud koguvad tules kannatada saanute abistamiseks raha

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Puiestee 63 põlenud korterist pääsesid kolm naisterahvast õnneks eluga. Nüüd tuleb aga elamispind uuesti üles ehitada.
Tartus Puiestee 63 põlenud korterist pääsesid kolm naisterahvast õnneks eluga. Nüüd tuleb aga elamispind uuesti üles ehitada. Foto: Risto Mets

Möödunud nädalal Tartus Puiestee tänaval põlenud korterist välja toodud kolm teadvuseta naisterahvast on elus ning kosuvad. Paraku viis punane kukk kogu nende maise vara. Et naisterahvad uuesti eluga alustada saaksid, algatasid naabrid korjanduse.


28. detsembri varahommikul ulatusid Puiestee 63 maja teise korruse korteri akendest välja leegid. Kiirabi viis kolm raskes seisundis naisterahvast haiglasse. Evakueerida tuli ka alumise korteri elanikud.



Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik märkis, et päästjad sisenesid korteris viibivatest inimestest kuuldest kohe tulemöllu. Esmalt avanenud vaatepilt oli kurjakuultuav. Elanike pääsemine oli minutite küsimus



Põlengus hävis ühe toa sisustus täielikult, ülejäänud ruumid said kuuma- ja suitsukahjustusi. Alumise korruse korterid said veekahjustusi.



Naabermaja elaniku Ester Solba sõnul pääsesid tulekahjus kannatada saanud inimesed juba haiglast välja, kuid koju nad minna ei saanud. Ajutiselt saadi peavarju sugulaste juures ning tasapisi tuleb hakata korterit üles ehitama ning uuesti tube sisustama.



Kes tunneb, et saab aidata, on oodatud tegema ülekande Maila Valdma arveldusarve numbril 10022047422004 (SEB).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles