Töötajad ja sõbrad sõidavad Maarja küla toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaks sportimisest saadavale rahulolule lähevad Maarja küla töötajad ja toetajad Tartu rattamaratonile heategevuslikul eesmärgil.

Maarja küla töötajad ja sõbrad Maria Reiljan, Jane Pokk, Reet Tepaskind, Marge Mäe, Liisa Kuusk, Kaarel Roos­tar ja Leeni Tammeväli sõidavad 89-kilomeetrisel distantsil, et koguda raha Grossingu köite ostmiseks. Nendega liituvad sõidu viimaseks 12 kilomeetriks ka mõned Maarja küla elanikud.

Grossing on lakke kinnitatavate turvarakmete süsteem, mis aitab teha füsioteraapiat liikumispuudega inimestel. Nii mõnigi ratastooli sattunu on suutnud selle treeninguvahendi abil taastada kõndimisvõime.

Kes soovib Maarja küla töötajate eesmärgile kaasa aidata, saab teha annetuse SA Maarja Küla arvelduskontole 221026292820 selgitusega «Grossing» või helistades telefonil 900 6200, kõne maksab kaks eurot. Annetust on võimalik maha kanda ka maksustatavast tulust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles