Lennujaamade direktor soovib käivitada Tartu-Kuressaare lennuliini

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lennujaam.
Tartu lennujaam. Foto: Margus Ansu

Firma Tallinna Lennujaam soovib käivitada kevad-suvisel perioodil Tartu-Kuressaare lennuliini, mida võiks opereerima hakata lätlaste lennufirma Air Baltic.

Tallinna Lennujaam ASi regionaalsete lennujaamade direktori, Saaremaalt pärit Andres Taimla sõnul hakkaks Tartu-Kuressaare lennuliin toimima eelkõige kevadel ja suvisel perioodil ja oleks orienteeritud turistidele ja puhkajatele, kirjutas Meie Maa.

«Sügisel ja talvel kipub äri seisma jääma ja siis poleks võibolla lennuki täituvus hea,» osutas ta.

Lennuliini käivitamiseks peaks Taimla hinnangul seljad kokku panema nii Tartu kui Saare maavalitsused, mõlemad linnavalitsused ja ajakirjandus, sest just meedia vahendusel võiks saada näiteks tagasisidet, kas sellel liinil on perspektiivi ja piisavalt lendajaid.

«Kõige tõenäolisemaks lennufirmaks sellel liinil võiks olla lätlaste Air Baltic ja olen firma esindajaga sellel teemal ka rääkinud - soovingi lähiajal uuesti firma audientsi, et konkreetsemalt liini käivitamisest rääkida,» rääkis Taimla, kes on enda sõnul mainitud liini käivitamisega tegelenud ja mitte lühikest aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles