Saatke meile piparkooke!

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal parim piparkoogiküpsetaja oli Riina Nõukas, kes tõi meile ka piparkoogist tehtud vitraae.
Eelmisel aastal parim piparkoogiküpsetaja oli Riina Nõukas, kes tõi meile ka piparkoogist tehtud vitraae. Foto: Sille Annuk

Meie toimetusel on saanud ilusaks tavaks korraldada enne jõule piparkoogivõistlus, mille võitja saab auhinnaks Postimehe aastatellimuse. Nii ka sellel aastal.


Piparkooke võib olla üks või mitu, kaunistatud või kaunistamata, suured või väiksed, oma või poetainast küpsetatud. Lubatud on kõik peale poepiparkookide saatmise.



Juurde peab kindlasti panema ka paberi, kus kirjas, kes (ja kuidas) koogid meisterdas, kas tainas oli poest või ise tehtud (sellisel juhul võimalusel ka retsept) ja kindlasti ka autori telefoninumber.



Hindame nii maitset kui ka välimuse originaalsust ja tegemiseks kulunud jõupingutusi.


Piparkoogid võib saata või tuua meie toimetusse Gildi 1, 50095, Tartu. Kui tulete ise tooma, siis meie maja uks on lahti esmaspäevast reedeni kell 9–17.



Viimane tähtaeg piparkookide toomiseks on reede, 18. detsember, tulemustest ja võitjast saab pikemalt lugeda peale jõule. Hindamiseks toodud piparkooke ei tagastata!



Kui te piparkoogitainast ise ei tee, siis vaadake kindlasti leheküljele 6, kus on meie oma toimetuses tehtud poetainaste testi tulemused. Sealt näete täpselt, millist tainast meie arvates sel aastal poest osta tasub ja millise võiks riiulile jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles