Miks linastuvad osad PÖFFi filmid Ekraanis?

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Tohver
Kristo Tohver Foto: TPM
PÖFFi korraldajad teatasid, et festivali reedeõhtused, 4. detsembri filmid ei linastu Athena keskuses, vaid hoopiski kinos Ekraan. Miks oli tarvis ette võtta selline vahetus?

Kristo
Tohver
PÖFFi tegevjuht


Kui PÖFF tegi broneeringu Athenasse, oli seal juba üks broneering ees, kuid viimase hetkeni jäi lahtiseks, kas see jääb ka kehtima. Kuna festivaliga seoses on tarvis meeles pidada väga palju asju, siis me unustasime enne meid tehtud broneeringu kehtivust õigel ajal kontrollida.



See oli meie inimlik eksitus. Aga et reedeks said kavasse väga-väga head filmid, otsustasime otsida nende näitamiseks alternatiivse võimaluse. Meile tuli appi Ekraan.



Niisiis linastub uue kava järgi Ekraanis reedel kell 18.45 «33 stseeni elust» (Malgoska Szumowska, 2008), kell 20.45 «Samson ja Delilah» (Warwick Thorn-ton, 2009) ja kell 23 «Mina, Don Giovanni» (Carlos Saura, 2009). Mida neist tuleks kindlasti vaadata?


Tooksin kõigepealt esile auhindu võitnud tõeliselt hea ja mõnusa filmi «Samson ja Delilah». See on ilmselt väga paljudele vaatajatele üks selle festivali pärle.



Mis juhtub nendega, kes ei tea kinovahetusest õhkagi ja lähevad paha aimamata reede õhtul Athenasse PÖFFi filme vaatama?


Kõik seansid algavad 15 minutit hiljem, kui oli senises kavas. Need, kes lähevad Athenasse, viiakse Ekraani autoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles